Diari Més

Successos

Detingut a Mallorca un home per assetjar el seu exnòvio, a qui va trucar mil vegades en un dia

La Policia Nacional ha arrestat a l'acusat, un home de 38 anys a qui se l'atribueix un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar

Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla.

Policia NacionalPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Palma de Mallorca un home de 38 anys a qui atribueix un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar per perseguir, amenaçar i assetjar telefònicament el seu exnòvio, a qui va arribar a trucar 1.000 vegades en un sol dia.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears en un comunicat, la detenció es va dur a terme el dia 21 passat arran de denúncia de la víctima, que havia estat parella del presumpte agressor durant diversos anys.

El denunciant va explicar que el seu antic nuvi el trucava constantment, algun dia al voltant de mil vegades, i es presentava al seu lloc de treball i al domicili que comparteix amb la família.

La matinada del 19 d'octubre, els dos homes es van trobar pel carrer a Son Rapinya i l'assetjador, que anava amb cotxe, va començar a seguir-lo i va arribar a interposar-se en el seu camí en un pas de vianants i anar-hi circulant en direcció prohibida.

Després, el conductor va baixar del cotxe i va iniciar la persecució a peu, el va aconseguir, el va tirar intentant enderrocar-lo i tots dos van sostenir una discussió després de la qual la víctima va marxar entre amenaces del seu exnòvio, que li va advertir que anava a prendre foc a la casa dels seus pares amb ells a dins.

Hores més tard, va anar a aquest habitatge i va llançar un pot de dissolvent sobre la porta, fet que va observar la mare de l'home assetjat.

Després d'aquest episodi, la víctima va presentar una denúncia que va conduir a la detenció de la seva exparella.

tracking