Diari Més

Successos

Condemnen una parella a 15 anys de presó per abusar d'una veïna de 13 anys a Màlaga

La parella va ser condemnada en primera instància per l'Audiència Provincial de Màlaga i ara el TSJA ha confirmat la pena de presó

Aquest dilluns iniciarà el judici.

El fotògraf acusat d'abusos als seus models, a judici des de dillunsPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i la seva núvia han estat condemnats pel Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA) a una pena total de quinze anys de presó per abusar sexualment d'una veïna de 13 anys que van introduir per força dins de casa seva, ubicada a Màlaga.

Als processats també se'ls prohibeix aproximar-se a la víctima a una distància inferior a 500 metres, així com a comunicar-s'hi per qualsevol mitjà durant deu anys, segons la sentència, a la qual ha tingut accés EFE.

La parella va ser condemnada en primera instància per la secció primera de l'Audiència Provincial de Màlaga i ara el TSJA ha confirmat la pena de presó, després de desestimar el recurs presentat pels acusats.

Els fets van passar el març del 2018 quan la menor tornava a l'habitatge on convivia amb la seva mare i, un cop a l'immoble, quan era a la primera planta, el veí s'hi va aproximar i la va introduir per força en la seva mare. domicili agafant-lo pels pèls i tapant-li la boca.

Un cop dins de la casa li va clavar una empenta, la va llançar sobre el sofà i, amb ajuda de la seva núvia, que el subjectava pels peus per immobilitzar-la, l'home li va fer tocaments.

La nena va començar a forcejar i cridar, i la seva mare i la seva tieta, que tornaven a la casa, la van escoltar i van aconseguir obrir la porta dels acusats amb més veïns, que van arraconar l'home fins que va arribar la policia que el va arrestar, tal com també van fer després amb la dona.

tracking