Diari Més

Successos

Lleida: Detenen a un home per intentar apunyalar a un altre amb un tros de vidre per l'esquena

Els fets van tenir lloc durant la matinada

Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

patrulla de la Guàrdia Urbana de LleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut a un jove de 24 anys acusat d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa per clavar-li un tros de cristall per l'esquena a un altre home, de 39 anys, durant una discussió.

Segons ha informat la policia local de Lleida en un comunicat, els fets van tenir lloc la matinada del dissabte a les 03.40 hores quan un home es va presentar en comissaria per a manifestar que un individu li havia clavat un cristall per l'esquena.

Els agents, per part seva, van comprovar que, efectivament, l'home presentava un tall en la part superior de l'esquena i una taca «considerable» de sang.

Diverses patrulles es van dirigir fins al lloc en el qual havien passats els fets i alguns testimonis els van informar que havien discutit diversos joves i que, en un moment donat, un d'ells va trencar una ampolla de cristall i la hi va clavar a l'altre per l'esquena.

La víctima va facilitar la descripció de l'autor de les lesions i van poder identificar-li després de que comprovar que, a més, tenia diversos antecedents policials.

Finalment, els agents de la Guàrdia Urbana van detenir a l'agressor prop del lloc acusat d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa.

tracking