Diari Més

Successos

Benidorm: Un home mata a la seva dona amb un punyal i després mor estavellant-se contra un camió

Quan la Policia Nacional va anar a comunicar a la seva parella la mort de l'home de 73, van trobar el cadàver

Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla.

Policia NacionalPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional investiga l'assassinat masclista d'una dona de 68 anys a Benidorm (Alacant), el cadàver dels quals va ser trobat pels agents que van acudir a l'habitatge per a notificar la mort de la seva parella, de 73 anys, en accident de trànsit.

Fonts de la recerca han informat que els fets van ocórrer aquest diumenge, després que sobre les 22.10 hores, un cotxe conduït per un home envaís el carril contrari i col·lidís frontalment amb un camió grua a l'altura del quilòmetre 140 de la carretera N-332, en el veí terme municipal de la Vila Joiosa.

Els agents van acudir al domicili de l'home mort per a comunicar a la seva parella sentimental l'accident de circulació mortal i van trobar la porta de l'habitatge obert i el cos sense vida de la dona a terra amb dues punyalades en el pit.

La recerca, a càrrec de la Policia Nacional de Benidorm, apunta al fet que l'home va cometre el crim masclista i a continuació va agafar el cotxe per a fugir o per a llevar-se la vida.

El conductor del camió va patir una crisi d'ansietat i va ser atès a l'hospital de la Vila Joiosa.

La parella portava més de cinc anys vivint en un domicili del carrer Alcalde Catalán Chana de Benidorm encara que procedia de Zarautz (Guipúscoa), segons les fonts consultades.

De confirmar-se que es tracta d'un cas de violència masclista, amb la dona de Benidorm són 32 les assassinades per les seves parelles o exparelles en el que va d'any i la 1.162 des de 2003.

tracking