Diari Més

Successos

Barcelona: Nova agressió amb arma blanca durant la tercera nit de les festes de la Mercè

La nit nit anterior es van detenir 12 persones per aldarulls i es van produir destrosses en comerços

El carrer Creu Coberta, pròxim a la plaça d'Espanya.

Guàrdia Urbana BarcelonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha detingutdues persones cap a les sis de la matinada prop de la plaça Espanya de Barcelona després de ferir-ne una altra al braç amb arma blanca, causant-li ferides lleus. Així ho ha confirmat el director general dels Mossos, Pere Ferrer, en una entrevista a Catalunya Ràdio.Segons la policia local, l'incident s'ha produït força després dels concerts i del desallotjament de l'espai. La tercera nit de les festes de la Mercè es tanca sense aldarulls importants, a diferència de la passada nit quan es van detenir 12 persones i es van produir destrosses en comerços. Després d'això l'Ajuntament de Barcelona va anunciar diumenge una «redistribució» de la força policial per reforçar la zona de concerts de l'avinguda Reina Maria Cristina.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès un total de 33 persones durant l'operatiu que tenia habilitat per les festes de la Mercè: 32 en estat lleu i 1 menys greu. Sis persones han estat traslladades a diferents centres sanitaris de la capital catalana.

Segona dades de l'Ajuntament de Barcelona, aquesta passada nit han assistit 45.000 persones als concerts de Reina Maria Cristina. Una xifra semblant d'assistents que van acostar-se al nou escenari de la zona universitària amb actuacions de Lola Indigo i Miki Nuñez, entre altres.

També s'ha registrat una participació de 120.000 persones al tradicional correfoc que aquest any s'ha fet excepcionalment al passeig de Gràcia. I 80.000 més han gaudit del correfoc infantil.

tracking