Diari Més

Successos

Amenaça amb una espasa de tallar pastís de casament a treballadors de l'aeroport de Barajas

Un jardiner de les instal·lacions va haver de defensar-se amb unes tisores de podar

L'espasa amb la que el detingut va atacar els treballadors de l'aeroport.

Amenaça amb una espasa de tallar pastís de casament a treballadors de l'aeroport de BarajasPolicia Local de Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Municipal de Madrid ha detingut a un home de 44 anys acusat d'amenaçar a diversos treballadors de l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas amb una espasa tipus espasa utilitzada per a tallar el pastís en primeres comunions o casaments.

Segons informen a Efe fonts del cos local, l'home, de nacionalitat marroquina, viu en una caseta abandonada situada al costat d'un dels accessos a la Terminal 1, i sobre ell pesen 25 antecedents policials, així com diverses ordres de crida i cerca per al seu ingrés a la presó.

Els fets van ocórrer a les 11.15 hores del passat dia 21, quan diversos testimonis van telefonar a la policia en presenciar a un home que portava una espasa de grans dimensions (45 centímetres de fulla) i que estava amenaçant a empleats de l'aeroport de Barajas al costat de l'entrada a l'aparcament P-5.

Un dels treballadors, en concret un jardiner, va haver de defensar-se amb unes tisores de podar en veure's agredit per l'atacant, que va intentar clavar-li l'espasa.

En adonar-se de la presència dels agents de la Policia Municipal, l'home va llançar l'arma blanca al terra i es va parapetar en la caseta abandonada que ocupa.

Des del seu interior, va començar a cridar i a amenaçar als agents en els següents termes: «Odio a la policia, sou uns gossos, us mataré a tots».

Finalment, els efectius del cos local van aconseguir que l'individu sortís de la caseta, moment en el qual va ser detingut per un delicte d'amenaces greus.

Durant el seu escorcoll protocol·lari, els policies li van trobar una navalla de 7 centímetres de fulla oculta en una butxaca.

Sobre l'arrestat, un home «altament perillós», segons les fonts consultades, pesaven nombroses ordres de presentació davant l'autoritat judicial, així com de crida i cerca per al seu ingrés a la presó.

tracking