Diari Més

Successos

Sitges: Una nena de tres anys es queda set hores tancada dins l'autobús escolar

El Consell Comarcal del Garraf ha obert una investigació per esclarir les causes dels fets i determinar-ne responsabilitats

Cotxera d'autobusos on una alumna d'I3 d'una escola de Sitges va romandre tota una jornada lectiva.

Una nena de Sitges es queda set hores tancada dins l'autobús escolarACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una alumna d'I3 de l'escola Maria Ossó de Sitges va quedar-se sola durant tota la jornada d'aquest dilluns dins l'autobús escolar. El Consell Comarcal del Garraf, responsable del servei de bus, ha fet públic el cas i ha obert una investigació per esclarir les causes dels fets i determinar-ne responsabilitats. L'autobús va recollir la nena a la ruta matinal per dur-la a l'escola a les 9 h, però no va baixar del vehicle per causes que ara s'investiguen. En el moment de començar la ruta de la tarda per retornar els infants a casa, a les 16 h, un monitor la va localitzar dins el bus. La nena va ser traslladada a un centre mèdic on els especialistes van certificar que estava en bon estat de salut.

El Consell Comarcal ha demanat un informe a les empreses que presten el servei de monitoratge i de transport. L'ens ressalta que s'ha posat a disposició de l'escola i de l'Associació de Famílies d'alumnes (AFA) per revisar els protocols i evitar que es repeteixi un fet similar.

La presidenta de l'ens, Mònica Gallardo, ha ressaltat que han donat «un termini curt» a les dues companyies per a què expliquin què va passar i poder depurar-ne responsabilitats. De forma cautelar, aquest dimarts han estat apartades del lloc de treball les dues monitores que ahir estaven al capdavant del servei.

Al seu torn, l'Ajuntament de Sitges «lamenta profundament» els fets. Fonts municipals consultades per l'ACN apunten que també s'han posat a disposició de totes les parts per a qualsevol necessitat que se'n derivi.

tracking