Diari Més

Successos

València: Una parella usava el carret del seu fill per a ocultar i vendre cocaïna

Els venedors llençaven la droga per la finestra als seus clients

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil desarticula un grup criminal dedicat a la 'sextorsió'Guàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha desarticulat un punt de venda de droga i ha detingut a dues persones que usaven el carret del seu fill menor per a ocultar i repartir la cocaïna en la via pública en la localitat valenciana de Xelva.

L'operació va començar a principis de juny, quan els agents van detectar un punt de venda de droga en un habitatge situat en un segon pis d'aquest municipi, així com vendes en la via pública.

Segons la Guàrdia Civil, després de la recerca els agents van verificar que es tractava d'una parella que usava el carret del seu fill menor per a ocultar i repartir cocaïna en la via pública.

El modus operandi d'aquesta parella consistia en el fet que els compradors contactaven amb ells a través d'una aplicació de missatgeria instantània, on sol·licitaven la quantitat de substància que volien, així com l'hora i lloc per a realitzar la compra.

Els agents van comprovar com els compradors arribaven fins a la porta del domicili de la parella i realitzaven l'intercanvi de droga-diners en el portal de l'habitatge o des de la finestra, on llançaven la dosi als seus clients amb la quantitat adquirida.

A més van realitzar un registre de l'habitatge i van trobar més de 850 euros en efectiu, diversos envasos per a la distribució en dosi de cocaïna i un llistat de compradors que devien diners per la droga fiada.

Finalment, l'operació va culminar amb la detenció d'un home de 38 anys i una dona de 37, tots dos de nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). A més, en el moment de la detenció portaven a l'interior del vehicle una maleta amb 1.000 euros en efectiu en bitllets de 20 euros.

Mitjançant aquesta operació s'ha desarticulat per complet aquest punt de venda. Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Llíria.

tracking