Diari Més

Successos

Alacant: Detenen un home després que escalés nou pisos per agredir a la seva exparella

El detingut tenia una ordre d'allunyament

Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla.

Policia NacionalPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat de Violència sobre la Dona 2 d'Alacant ha decretat el seu ingrés a la presó. A més, la magistrada ha acordat la prohibició de comunicació per qualsevol mitjà i d'aproximació a menys de 500 metres del domicili, lloc de treball o qualsevol lloc freqüentat per la víctima mentre duri la tramitació de la causa, han confirmat fonts del TSJCV.

Els fets van ocórrer dissabte passat quan l'home, que havia sortit recentment de presó després de complir condemna per un delicte de maltractaments cap a la seva exparella, va anar en la seva cerca de la dona en quedar en llibertat per a mostrar el seu penediment.

La víctima no va acceptar les disculpes, per la qual cosa l'acusat va tornar de matinada al domicili de la dona per a tractar d'accedir a la seva casa escalant per l'edifici amb l'objectiu suposadament d'agredir-la, tal com ha avançat el diari 'Informació'.

En aquest moment, els veïns van avisar a la Policia Nacional, que es va personar en l'immoble per a tractar d'arrestar a l'home, qui paral·lelament va aconseguir assaltar l'habitatge de la dona. En aquest moment, la víctima va aconseguir fugir mentre una altra persona que es trobava a l'interior de la casa es va enfrontar a l'acusat, segons les mateixes fonts policials.

En veure's acorralat tant pels efectius com pels veïns que presenciaven el que ocorria, l'home va intentar fugir de nou pels balcons de l'edifici però va ser interceptat i arrestat pels agents una vegada va arribar a terra.

Finalment, el Jutjat de Violència sobre la Dona 2 d'Alacant ha acordat aquest dilluns l'ingrés a la presó preventiva del detingut en el marc d'unes diligències prèvies obertes, inicialment i sense perjudici d'ulterior qualificació, per un delicte de trencament de condemna, dos delictes de violació de domicili i un delicte lleu de lesions.

La magistrada ha acordat, també com a mesura cautelar, la prohibició de comunicació per qualsevol mitjà o procediment i d'aproximació a menys de 500 metres del domicili, lloc de treball o qualsevol lloc freqüentat per la víctima mentre duri la tramitació de la causa i fins que sobre la mateixa recaigui una resolució definitiva.

tracking