Diari Més

Successos

Mor una turista francesa mossegada per gossos de carrer al Sàhara

La dona va ser atacada per un grup de cans quan sortia a fer un passeig des del seu hotel

Els fets van passar a El

Mor una turista francesa mossegada per gossos de carrer al SàharaDavid Stanley/Wikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una turista de nacionalitat francesa ha mort aquest dimarts a conseqüència de les ferides provocades per les mossegades diversos gossos de carrer al municipi de El Aargub, a la regió de Rio de Oro-Dajla, al Sàhara Occidental, han informat aquest dimecres les autoritats marroquines.

Segons han detallat les autoritats locals, la morta -de 44 anys- va arribar ahir a Dajla des d'on es va dirigir a un hotel a El Aargub on va ser mossegada per un grup de gossos quan va sortir a fer un passeig a peu lluny de l'hotel.

Els efectius de la Gendarmeria Reial marroquina, sota supervisió de la Fiscalia competent, van obrir una investigació per determinar les circumstàncies del succés.

La proliferació de gossos errants, que viuen en males condicions als carrers del país, ha suscitat diverses polèmiques al Marroc entre molts ciutadans que demanen a les autoritats la seva matança per frenar la seva reproducció per por de malalties com la ràbia, i les ONG que demanen mètodes menys cruels de control d'aquestes poblacions mitjançant la captura i l'esterilització.

tracking