Diari Més

Policial

La Guàrdia Civil demana ajuda per localitzar una perillosa parella portuguesa

Han atracat diverses benzineres a Espanya i estarien implicats en un triple crim a Portugal

Imatges de la parella captades durant l'atracament a una benzinera.

La Guàrdia Civil demana ajuda per localitzar una perillosa parella portuguesaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per a localitzar a una parella de portuguesos d'uns 40 anys, una dona i un home que estarien relacionats amb fins a quatre atracaments comesos en estacions de servei de Toledo, Badajoz i Sevilla.

La Benemèrita, a través dels seus perfils oficials en xarxes socials, ha difós algunes dades sobre tots dos fugitius, així com dues imatges en les quals precisament apareixen en una de les estacions que van atracar.

Ella té 40 anys, i ell 42. Tots dos són de complexió prima i cabells curts i castanys.

La Guàrdia Civil ha demanat col·laboració per a trobar a la parella, ja que se sospita que està en territori espanyol i pot estar armada.

Segons algunes informacions en diaris portuguesos, tots dos fugitius podrien haver estat implicats en un triple crim ocorregut a finals de juliol en el nord del país lusità, encara que no han transcendit més dades pel fet que la causa es troba sota secret de sumari.

La Benemèrita, que ja ha desplegat un important dispositiu per a donar amb el seu parador, demana als ciutadans que anomenin al 062.

tracking