Diari Més

Successos

Una vaca mata un participant a la Fiesta de los Novillos a La Seca, a Valladolid

Un altra persona que anava a veure un espectacle de breus al poble també va morir després de desmaiar-se

Captura de vídeo d'un dels espectacles amb vaques i braus a La Seca.

Una vaca mata un participant a la Fiesta de los Novillos a La Seca, a Valladolid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de mitjana edat ha mort després de resultar banyegat per una vaca durant el festeig taurí de la Fiesta de los Novillos celebrada anit a la localitat val·lisoletana de La Seca, han informat aquest dimarts fonts municipals.

L'home que va resultar mort participava en el festeig, iniciat a les 23.30 hores d'aquest dilluns, i va morir en la pròpia infermeria de la plaça davant la gravetat de la ferida, han requerit fonts de l'Ajuntament en un comunicat.

A més, també a La Seca, va perdre la vida un altre home, després de patir un esvaïment durant la mateixa jornada del dilluns mentre es disposava a presenciar el penúltim festeig a les 20.00 hores.

En aquest cas, després de rebre una «llarga» atenció mèdica, va ser traslladat a un centre hospitalari de Valladolid i va transcendir la seva defunció poques hores després.

L'Ajuntament de La Seca ha lamentat aquests «fets luctuosos», ha transmès el seu condol i condolences a les famílies, i ha suspès tots els actes de manera immediata del tancament de les Fiesta de los Novillos.

A més de les dues defuncions, dissabte passat un jove d'uns 20 anys va resultar ferit en rebre una banyada en un capeja en la mateixa localitat, situada a uns trenta quilòmetres de la capital val·lisoletana, després del que va haver de ser operat a l'Hospital Comarcal de la localitat val·lisoletana de Medina del Campo.

L'alcalde de La Seca, Gregorio Bayón, va explicar a Efe després del succés que la banyada s'havia produït a la nit durant la capejada realitzada després del tancament.

Va ser una «aparatosa» banyada, que sembla que no va afectar cap òrgan important, encara que sí que va ser «bastant seriosa», va detallar llavors el regidor.

tracking