Diari Més

Successos

Denuncien dues punxades a dones a l'inici de les festes d'Osca

També s'ha denunciat un presumpte delicte d?abús sexual a una dona

Imatge d'arxiu del 'chupinazo' d'Osca.

Denuncien dues punxades a dones a l'inici de les festes d'OscaHeraldo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues dones han denunciat aquest dimarts haver estat víctimes de punxades a l'inici de les Festes de Sant Llorenç d'Osca, a zones del centre de la ciutat on s'han concentrat avui milers de persones per celebrar les festes.

Segons ha informat la Comissaria de Policia d'Osca, el primer cas ha estat denunciat a les 18.30 hores per una dona d'uns 35 anys que ha notat una punxada unes hores abans però que va decidir continuar amb les persones amb qui es trobava abans de posar-ho en coneixement d'agents policials que es trobaven de servei.

Unes hores més tard, cap a les 19.30 hores i també a la zona centre de la ciutat, una menor de 16 anys ha informat els serveis de Protecció Civil que havia notat una punxada mentre celebrava les festes.

En tots dos casos, ha estat activat el protocol contra aquest tipus d'actuacions delictives i les dones han estat traslladades a centres sanitaris per practicar-los anàlisis per detectar al seu organisme possibles substàncies químiques.

D'altra banda, des d'un dels Punts Violenta instal·lats a la ciutat per informar i atendre víctimes de delictes sexuals, s'ha presentat a la Comissaria oscenca una denúncia per un presumpte delicte d'abús sexual a una dona.

tracking