Diari Més

Successos

Alacant: Detenen una parella per penjar el mòbil de la seva veïna en un portal de cites

La víctima va sospitar de la parella quan va començar a rebre molts missatges i trucades al telèfon

El arrestado difundía gran cantidad de material en foros ocultos de temática pedófila alojados en la 'deep web'.

Policia Nacional, ordinador, pornografia, sexualPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una parella formada per un home i una dona, tots dos espanyols de 44 anys, han estat detinguts a Alacant per publicar en una web de cites un anunci de contingut sexual amb el telèfon personal d'una veïna amb la qual prèviament havien tingut problemes, en l'àmbit de la comunitat.

Segons la Policia Nacional, els presumptes autors d'aquest delicte contra la intimitat es van registrar en el portal en línia utilitzant el nom de la seva mascota com a usuari i van penjar fotos d'una dona desconeguda amb un anunci en el qual s'oferia mantenir una relació sentimental i sexual, amb el telèfon mòbil de la víctima per al contacte.

La víctima, que va denunciar a la policia que estava rebent una gran quantitat de missatges i trucades en el seu telèfon, va sospitar des de l'inici d'aquesta parella sentimental, amb la qual havia tingut enfrontaments en la comunitat de veïns temps enrere.

La dona va sol·licitar a alguns usuaris captures del perfil i els agents van descobrir als suposats autors, als quals la víctima acusa de causar-li un greu perjudici personal i laboral per haver-se sentit assetjada a causa de les contínues trucades.

Una vegada identificats, la parella va cancel·lar l'anunci i va ser detinguda per un presumpte delicte contra la intimitat. Van ser traslladats a dependències policials on, després de declarar, van ser posats en llibertat a l'espera de comparèixer davant l'autoritat judicial.

tracking