Diari Més

Submissió química

Tres noies ateses per punxades a un festival de música a Castelló

Van ser ateses a l'hospital de la Plana i se sumen a altres sis denuncies que s'investiguen al País Valencià

Una imatge promocional del festival.

Tres noies ateses per punxades a un festival de música a CastellóArenal Sound

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres noies han estat ateses a l'Hospital de la Plana de Castelló després d'haver sentit una punxada en el transcurs del festival de música Arenal Sound, a Borriana (Castelló), segons han confirmat a EFE fonts de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

Aquests casos se sumen a les denúncies d'altres sis dones que investiga la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per haver sentit una punxada en espais d'oci a Xàtiva (València) i a La Vall d'Uixó (Castelló).

La Conselleria de Sanitat està preparant un protocol específic d'actuació davant possibles casos de submissió química que complementarà el Protocol d'atenció a víctimes d'agressions sexuals de 2019, que recull tots els casos de delictes contra la llibertat i indemnitat sexual (agressió sexual, abús i assetjament a majors i menors de 18 anys).

El Govern i la Generalitat Valenciana implantaran un pla d'acció perquè professionals de l'oci nocturn «extremin mesures» davant les agressions sexuals, segons ha anunciat la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana.

tracking