Diari Més

Successos

Lloret de Mar: Un ancià mor ofegat intentant rescatar el seu gos que havia caigut a un pou

La víctima va caure durant la tarda del divendres i els equips de rescat van trobar el cos aquest dissabte

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 84 anys i el seu gos han estat trobats ofegats a l'interior d'un pou en el municipi gironí de Lloret de Mar, succés en el qual es treballa amb la hipòtesi que la víctima va caure a l'aigua en intentar socórrer a l'animal.

L'home, segons han explicat a EFE fonts dels Mossos d'Esquadra, va sortir a passejar amb els seus gossos en la tarda del dia 23, abans de la revetlla de Sant Joan.

La seva família, al no tornar l'home a casa, va denunciar la seva desaparició el divendres, després del que es va muntar un dispositiu de cerca amb efectius de Bombers, Mossos, Policia Local, Protecció Civil i voluntaris d'un centre excursionista.

Els equips de rescat van trobar ahir dissabte el cos de l'home surant en l'aigua d'un pou d'uns quatre metres de profunditat al costat del del seu gos, d'on van ser rescatats per la unitat de subsol dels Mossos.

La policia catalana investiga ara aquesta mort, que creuen «accidental» i en la qual treballen amb la hipòtesi que l'home va poder caure al pou en intentar ajudar a un dels seus gossos.

tracking