Diari Més

Successos

Moren ofegats un home i una dona a una platja de Lloret de Mar

Els cossos han estat localitzats a uns 50 metres de la costa

A totes les platges de Lloret avui ha onejat la bandera groga per mala mar.

Moren ofegats un home i una dona a una platja de Lloret de MarProtecció Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona de mitjana edat i nacionalitat espanyola han mort ofegats aquest divendres al migdia en una platja de Lloret de Mar (Selva), segons ha informat Protecció Civil. El telèfon d'emergències 112 ha rebut un avís cap a tres quarts de dues segons el qual hi ha havia dos cossos surant a l'aigua a la zona de la roca d'en Maig. Segons les primeres informacions, els cossos han estat localitzats a uns 50 metres de la costa, i una embarcació de Protecció Civil de Lloret els ha tret de l'aigua i els ha portat a la Cala Canyelles. Un cop allà, els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han certificat la mort de les dues persones. A totes les platges de Lloret avui ha onejat la bandera groga per mala mar.

Segons informa Protecció Civil, en aquest incident s'ha mobilitzat una unitat terrestre del SEM, Mossos d'Esquadra, Policia local de Lloret i la Guàrdia Civil, que s'encarrega de la investigació dels fets.

El cos d'emergències també explica que amb aquestes dues morts ja són quatre les persones que han perdut la vida a les platges catalanes des que ha començat la campanya.

tracking