Diari Més

Successos

Mor un treballador de 23 anys en bolcar un dúmper i quedar atrapat a Madrid

Els sanitaris li han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar durant més de trenta minuts sense èxit

Imatge d'arxiu d'una ambulància.

Imatge d'una ambulància.Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 23 anys ha mort aquest dissabte en quedar atrapat després de bolcar el dúmper que conduïa mentre treballava en una obra ubicada a l'altura del número 14 del carrer de Ferraz, al costat del Temple de Debod, al madrileny districte de Moncloa-Aravaca .

L'accident laboral ha tingut lloc a les 11:15 hores quan el treballador conduïa un dúmper carregat de sorra amb què estava realitzant moviments de terra, ha bolcat i el jove ha quedat atrapat.

Els bombers de l'Ajuntament de Madrid s'han desplaçat al lloc del succés per fer el rescat, han elevat la maquinària amb l'ajuda d'una retroexcavadora de la pròpia obra i han alliberat el treballador, que des del primer moment estava en parada cardiorespiratòria.

Els sanitaris del Samur-Protecció Civil li han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar durant més de trenta minuts sense èxit i han confirmat la mort.

El treballador havia patit un traumatisme cranioencefàlic sever, toràcic, abdominal i ortopèdic.

Una psicòloga del Samur-Protecció ha donat assistència als companys de la víctima que estaven treballant amb ell i que han estat testimonis del que ha passat.

La Unitat de Coordinació Judicial de la Policia Municipal de Madrid, que engloba l'equip de Sinistralitat Laboral i la Policia Científica, que fa la inspecció ocular, s'encarreguen d'investigar l'accident laboral.

tracking