Diari Més

Successos

Detenen un menor per una agressió sexual a una nena d'uns 10 anys a Reus

El presumpte autor ha quedat en llibertat amb càrrecs

Imatge d'arxiu de dos agents de la Guàrdia Urbana de Reus.

Guàrdia Urbana de ReusGuàrdia Urbana de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut un menor per presumptament haver fet tocaments a una nena d'uns 10 anys a la localitat. Segons ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies (ACN), els fets van tenir lloc diumenge passat, 22 de maig, en un parc de la capital del Baix Camp on el suposat agressor i la víctima van coincidir i s'hauria produït l'agressió sexual.

El pare de la menor, després que la nena li expliqués el que havia passat, va alertar la Guàrdia Urbana, que va identificar l'autor i el va aconseguir detenir dilluns, el dia següent, al carrer Velers de la ciutat. El detingut va ser derivat als Mossos d'Esquadra i a la Fiscalia de menors, segons han explicat fonts policials, i ha quedat en llibertat amb càrrecs. La víctima va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus per ser sotmesa a un examen mèdic.

El mes passat hi va haver un cas similar a Tarragona amb un detingut de 13 anys acusat d'agressió sexual a una altra menor i d'haver-li robat el telèfon mòbil. La jove, de 15 anys, va denunciar ella mateixa els fets als Mossos d'Esquadra.

tracking