Diari Més

Successos

Sevilla: Detenen a un home per escanyar a la seva mare al pis on vivien junts

El presumpte autor dels fets va confessar a la Policia i el jutge l'ha decretat l'ingrés immediat a presó

Els fets van tenir lloc el passat dijous a un barri de Cadis

La Policia Nacional irromp en un pis equivocat en una operació i immobilitza a la seva habitantCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional pertanyents al Grup d'Homicidis de Sevilla amb el suport d'un indicatiu de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana van detenir el matí del passat dia 19 de maig al carrer Roda d'Andalusia (Sevilla) a un home de 50 anys per escanyar a la seva mare de 72 anys d'edat amb la qual convivia en el domicili familiar. Se li imputa un delicte d'homicidi.

Va ser el mateix autor dels fets qui va anomenar sobre les 7.30 del matí a la Policia Nacional confessant que havia matat a la seva pròpia mare en l'habitatge que tots dos compartien. Personats els agents encarregats de la recerca en el lloc de la tragèdia, van comprovar la veracitat dels fets, procedint a la detenció del presumpte autor i comunicant els fets al Jutjat.

Una vegada finalitzada la Inspecció Ocular Tècnic Policial, els investigadors van realitzar les diligències de recerca per a l'esclariment de les circumstàncies en les quals es va produir el succés.

Pel que sembla, les discussions entre ells eren freqüents i la convivència resultava cada vegada més difícil, motiu pel qual el fill va decidir posar fi a la vida de la seva mare escanyant-la.

En la seva declaració en seu policial, el presumpte autor dels fets va confessar el crim, sent posat a la disposició de l'Autoritat Judicial, qui va decretar el seu immediat ingrés a la presó.

tracking