Diari Més

Successos

Dimiteix el regidor d'un poble de León que conduïa begut un transport escolar

El van enxampar després de dinar en un control policial entre dos municipis

Imatge d'arxiu del regidor Carmelo Parro.

Dimiteix el regidor d'un poble de León que conduïa begut un transport escolarFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer tinent d'alcalde de Sahagún (Lleó), Carmelo Parro (PP), ha anunciat aquest dilluns que formalitzarà la seva dimissió en els pròxims dies després de donar positiu per alcoholèmia divendres passat quan conduïa un vehicle de transport escolar, treball que compatibilitza amb les seves responsabilitats a l'Ajuntament.

El control va tenir lloc sobre dos quarts de quatre de la tarda del 20 de maig i, després de donar positiu, el vehicle va ser immobilitzat fins que un altre conductor es va fer càrrec del servei per a completar la ruta escolar entre Sahagún i El Burgo Ranero.

Parro, que estava al capdavant de la Regidoria de Personal i Manteniment d'Instal·lacions, ha traslladat aquest mateix matí a l'alcaldessa i als seus companys de l'equip de govern la seva decisió de dimitir, segons han confirmat a Efe fonts municipals.

La regidora, després de conèixer ahir els fets, havia convocat per a aquest dilluns una reunió de l'equip de govern per a analitzar el succeït i actuar conseqüència, si bé finalment no s'ha celebrat davant la dimissió del regidor.

tracking