Diari Més

Successos

Uns lladres roben una motxilla al pilot de F1 Sebastian Vettel a Barcelona

El conegut pilot els ha perseguit en patinet elèctric fent servir la ubicació GPS dels auriculars que tenia a l'interior

Imatge de Sebastian Vettel durant el darrer cap de setmana.

Uns lladres roben una motxilla al pilot de F1 Sebastian Vettel a BarcelonaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot alemany Sebastian Vettel, quatre vegades campió del món de Fórmula 1, ha estat víctima d'un robatori aquest dilluns al matí en el centre de Barcelona, l'endemà de la disputa del Gran Premi d'Espanya, en el qual va ser onzè al volant d'un Aston Martin Aramco-Mercedes.

Segons va avançar 'El Periódico' i han confirmat a Efe fonts pròximes a la recerca, el robatori es va produir sobre les 08.00 hores (06.00 GMT) d'aquest dilluns en el Passeig de Gràcia, a l'altura del Palau Robert, quan Vettel va estacionar uns minuts el cotxe que conduïa i va baixar d'aquest. Va deixar una porta oberta, la qual cosa van aprofitar un o diversos lladres per a sostreure la seva motxilla de l'interior del vehicle.

Tot seguit, el pilot va perseguir amb un patinet elèctric a l'autor o autors del robatori, segons 'El Periódico', guiat per un localitzador GPS, per a recuperar la seva motxilla, que contenia uns auriculars i documentació.

Vettel va poder recuperar finalment els auriculars després que els lladres es desfessin d'ells tirant-los dins d'un gerro en una botiga del districte de Ciutat Vella, però no va trobar la motxilla i la documentació, segons expliquen fonts pròximes al cas.

El pilot alemany va presentar una denúncia davant els Mossos d'Esquadra, que han obert una recerca.

tracking