Diari Més

Successos

Tràgica ruta de sang d'un home a Florida: un nadó d'un any i dos adults morts

Després de matar tres persones, va intentar robar el collar a una dona i quan va ser detingut estava despullat

Imatge facilitada per la policia de Dale Spidle.

Imatge facilitada per la policia de Dale Spidle.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va ser arrestat després de desfermar una sèrie de crims al comtat Broward, en el sud-est de Florida (els EUA), durant els quals van perir tres persones, entre elles un bebè d'un any, van informar les autoritats locals.

Dale Spidle, de 32 anys i qui el dissabte va tenir la seva primera compareixença en una cort, es manté detingut sense dret a fiança i afronta càrrecs per assassinat premeditat, robatori, agressió agreujada amb una arma mortal i resistència a un oficial amb violència, com recullen aquest diumenge mitjanss locals.

D'acord amb les autoritats, els fets van ocórrer en tres ciutats diferents d'aquest comtat, al nord de Miami, i van començar a Coral Springs, on els efectius policials van trobar el divendres a una dona de 31 anys i a un menor d'un any, tots dos ferits de gravetat.

La dona va morir en la mateixa escena i el bebè va ser traslladat a un hospital local on els metges no van poder salvar-li la vida.

Els oficials van situar aquest habitatge per ser la direcció en la qual estava registrat un vehicle conduït per Spidle i que va ocasionar un accident múltiple a Pompano Beach, que va deixar dos ferits lleus i d'on el detingut va fugir.

Posteriorment, segons les autoritats, Spidle va assassinar d'un tret al cap a un conductor, qui després moriria en un hospital, i li va robar el vehicle.

A bord d'aquest vehicle, l'home va ocasionar després un altre accident automobilístic a Coconut Creek, després de la qual cosa va fugir a peu.

En aquesta mateixa ciutat, Spidle va intentar robar un collaret a una dona fins que finalment va ser detingut per la Policia. Els oficials ho van trobar nu en el moment del seu arrest.

tracking