Diari Més

Successos

Palma: Un menor es fa amb el cotxe d'un familiar i circula a 189 km/h en una via de 80

El jove ha estat imputat per un delicte contra la seguretat vial, tot i que el familiar ha decidit no denunciar el robatori del vehicle

El menor va ser detingut per la Guàrdia Civil

Palma: Un menor es fa amb el cotxe d'un familiar i circula a 189 km/h en una via de 80

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 17 d'anys ha estat imputat d'un delicte contra la seguretat viària després de ser descobert circulant amb cotxe a 189 quilòmetres per hora a la Via Cintura de Palma, on el límit de velocitat és de 80 km/h, ha informat aquest diumenge la Guàrdia Civil.

Se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària, després que en la matinada del passat diumenge un equip de radar de la Guàrdia Civil de Trànsit detectés un vehicle que circulava a gran velocitat en aquesta via.

Després de nombroses gestions, els investigadors van comprovar que el conductor era un menor de 17 anys i que va agafar les claus del cotxe sense que el seu propietari ho sabés.

El dijous el menor va ser informat que se li obria una investigació per aquest succés i se li va imputar un delicte contra la seguretat viària en excedir «àmpliament» la velocitat permesa i no comptar amb permís de conduir.

L'amo del cotxe ha decidit no denunciar-lo en tractar-se d'un familiar.

tracking