Diari Més

Policial

Detingut per gravar a dones mentre es canviaven als banys d'una clínica

L'home treballava a una altra empresa del mateix edifici, a Sevilla

Imatge del detingut per grabar a dones mentre eren a uns lavabos públics d'una clínica a Sevilla.

Detingut per gravar a dones mentre es canviaven als banys d'una clínicaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut en Mairena del Aljarafe (Sevilla) a un home que gravava amb el seu mòbil a treballadores i usuàries d'una clínica de reconeixements mèdics mentre es canviaven en el bany, per al que utilitzava perforacions que havia realitzat en els panells de separació dels lavabos.

El detingut, de 35 anys, treballava en el mateix edifici d'oficines on es troba aquesta clínica, i es colava en els lavabos de dones on gravava a les víctimes amb el seu mòbil, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

La recerca es va iniciar fa un mes després de la denúncia presentada per una de les víctimes quan descobreix que una persona l'estava gravant amb un mòbil en els banys mentre es canviava, introduint la càmera per sota del panell de separació dels dos lavabos.

El lloc es troba en la primera planta d'un edifici d'oficines comercials en la localitat sevillana i els agents van comprovar com aquests lavabos són freqüentats per treballadores i usuàries d'una clínica de reconeixements mèdics.

També van localitzar dues petites perforacions diminutes estratègicament situades en el panell de separació dels dos lavabos, permetent la visió directa.

Una vegada visionades les imatges de videovigilància de l'edifici, la Guàrdia Civil va aconseguir identificar a un individu, empleat d'una altra empresa que està situada en la mateixa planta que la clínica, al qual se li va apreciar una actitud vigilant i controladora sobre les dones que accedeixen al bany, per la qual cosa la investigació es va centrar en ell.

Finalment, els agents van observar com aquest individu va accedir al bany després de la víctima dels fets denunciats en almenys quatre ocasions durant el mateix matí i el va detenir.

Es tracta de E.M.D. de 35 anys, al qual se l'acusa de presumpte autor d'un delicte continuat contra la intimitat de les persones, mentre que la Guàrdia Civil va esclarir altres fets denunciats de les mateixes característiques en el mateix bany durant l'any passat, i ha estat posat a disposició judicial.

El mòbil usat ha quedat intervingut per la Guàrdia Civil a fi de poder esclarir altres possibles víctima que hagin estat gravades i no tinguin coneixement degut al sigil amb el qual operava l'autor.

tracking