Diari Més

Successos

Mor un home de 72 anys després de ser agredit durant un robatori al seu habitatge de Màlaga

La policia va rebre la trucada d'un particular que avisava que un home tenia una ferida al cap

Façana de l'habitatge de l'home de 72 anys que ha mort després de ser agredit al robatori del seu habitatge.

Mor un home de 72 anys després de ser agredit durant un robatori al seu habitatge de MàlagaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 72 anys ha mort aquesta matinada a la localitat malaguenya deHumilladero després de ser agredit durant un robatori al seu habitatge comès suposadament per altres dos homes, que ja han estat detinguts per la Guàrdia Civil.

El 112 va rebre a les 2.30 hores la crida d'un particular que avisava que un home tenia una ferida al cap després d'haver sofert un robatori en una casa situada en la travessia Germans FernándezFuente, segons ha informat un portaveu d'Emergències 112 Andalusia.

El centre coordinador va mobilitzar a la Guàrdia Civil i els serveis sanitaris perquè es desplacessin al lloc, on els agents van trobar a una persona amb una profunda ferida al cap, que estava sent atesa pels serveis sanitaris, encara que va morir instants després.

L'institut armat ha assenyalat en un comunicat que han estat detingudes dues persones com a suposades autores del robatori i de l'agressió amb el resultat de mort.

Els arrestats són dos homes, un d'ells amb nombrosos antecedents policials relacionats amb robatoris, segons han precisat des de la Guàrdia Civil, que han afegit que la recerca continua oberta.

Tots dos han estat detinguts per la suposada comissió dels delictes d'homicidi, robatori amb violència i trencament de condemna en una actuació dirigida pel Jutjat d'Instrucció número 2 d'Antequera.

tracking