Diari Més

Successos

Detingut per robar a la selecció de futbol de República Dominicana a Múrcia

El detingut es va colar en dues habitacions i va sostreure un equip de fotografia valorat en més de 30.000 euros i diners en dòlars

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a l'aeroport de Madrid a un home com a presumpte autor d'un robatori a l'hotel del complex esportiu de San Pedro del Pinatar (Múrcia) en el qual s'allotjava a finals del passat mes de març la selecció de futbol de República Dominicana.

Segons informa la Prefectura Superior de la Policia de Madrid, es va colar en dues habitacions en les quals s'allotjaven membres de l'expedició dominicana i va sostreure un equip de fotografia valorat en més de 30.000 euros i diners en dòlars.

La Policia va realitzar un seguiment del material robat fins a Madrid, i els agents van aconseguir detenir al sospitós en l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas quan es disposava a abandonar el país. A més, van recuperar la totalitat del material i diners robats en una casa, situada al districte madrileny de Pont de Vallecas.

El furt va ocórrer en un instant en el qual el fotògraf oficial de la selecció de República Dominicana es va absentar de la seva habitació de l'hotel en el qual s'allotjaven i, quan va tornar, el seu equip de fotografia havia desaparegut. Al mateix temps, diversos futbolistes del combinat dominicà es van adonar que els havien sostret abundants diners en efectiu, denunciant els fets a la Policia Nacional.

Després de la inspecció ocular del lloc i la revisió dels hostes allotjats a l'hotel en el dia dels fets, els agents van aconseguir encaminar els seus esbrinaments i van identificar al principal sospitós. Un ampli dispositiu de vigilància va permetre situar-li al seu domicili de Pont de Vallecas, on ocultava tot el material robat.

Amb la pertinent autorització judicial, la Policia va registrar l'habitatge, on es van trobar els efectes denunciats per les víctimes. No obstant això, el sospitós no es trobava al domicili, per la qual cosa el nou objectiu era donar amb el seu parador.

Finalment, aquest home va ser detingut la setmana passada quan tractava d'abandonar el país a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, on va ser detingut per aquests fets. La recerca policial va concloure que era el capitost d'una banda itinerant dedicada a cometre robatoris a turistes estrangers en entorns amb gran afluència de persones.

tracking