Diari Més

Successos

Detenen a tres persones per enfrontar-se als Mossos que els van socórrer després d'un accident

Els fets van tenir lloc a Girona i els accidentats anaven ebris

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, Mossos d'Esquadra, policia, detingutMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos han detingut a tres joves que es van enfrontar als agents després que aquests els fossin a socórrer després de patir un accident de trànsit a Gualta (Girona). Entre els detinguts hi ha el conductor del vehicle, que tenia el carnet retirat, anava borratxo i es va negar a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia.

Segons ha informat aquest dimarts la policia catalana, agents de circulació van rebre l'avís sobre les 18.04 hores del passat dia 14 que un cotxe havia patit una sortida de via en la carretera GI-643 al seu pas per Gualta.

Quan van arribar al lloc van trobar als quatre ocupants del turisme il·lesos, però tres d'ells amb una actitud molt agressiva cap als mossos.

Els agents també van observar que el conductor podria trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques i li van realitzar una primera prova d'alcoholèmia, amb un resultat d'1.00 mg/l, és a dir, quatre vegades superior al límit permès, però es va negar a sotmetre's a la segona prova.

En aquest moment, dos dels ocupants del cotxe es van abalançar sobre els agents de manera violenta, increpant-los i insultant-los i un d'ells va agafar una maça del seu vehicle i va colpejar el cotxe patrulla provocant danys en el capó i en el cristall.

Davant aquests fets, els mossos van detenir als dos homes com a autors d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat i a un d'ells a més, el que va colpejar el cotxe patrulla, per un delicte de danys.

Quan el conductor del cotxe va veure que quedaria detingut va intentar fugir del lloc corrent per un camp, però va ser interceptat per la patrulla de trànsit.

A ell també se l'acusa de diversos delictes contra la seguretat viària: conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques, negativa a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia, conduir amb el permís retirat judicialment i també un delicte de lesions.

La quarta persona que ocupava el vehicle era una noia menor d'edat, que va romandre al marge dels incidents.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, d'entre 19 i 22 anys, un de nacionalitat espanyola i dos marroquí, van passar l'endemà a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, que va decretar la seva llibertat a l'espera de judici.

tracking