Diari Més

Successos

Detenen a un home per matar un ancià de 96 que l'havia enxampat robant al seu domicili

Els fets van tenir lloc a Alacant durant el passat mes de desembre

L'home està en perfecte estat, però desitjant mantenir en l'anonimat de la localització

La Guàrdia Civil localitza a un home del qual els seus familiars no sabien res des de fa 10 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 58 anys ha ingressat a la presó provisional i sense fiança per, presumptament, matar amb una arma blanca a un ancià de 96 anys per a què treballava netejant la piscina del seu xalet pocs dies abans del passat Nadal a Xàbia (Alacant).

La Guàrdia Civil d'Alacant ha informat avui de l'esclariment d'aquest cas, succeït el 20 de desembre de 2021 i que finalment s'ha saldat amb l'arrest el passat 21 d'abril d'aquest home, de nacionalitat colombiana, que tenia una ordre de cerca del seu país per tràfic de drogues i que portava cinc anys treballant per a la víctima.

L'ancià, de nacionalitat espanyola, va sorprendre el seu empleat quan li intentava robar en el seu domicili i aquest va reaccionar agredint-li amb arma blanca i provocant-li la mort.

El cadàver va ser trobat posteriorment per la família i va donar origen a una llarga recerca que van culminar quatre mesos després amb la detenció en la pròxima població de Benitatxell de l'encarregat de manteniment de la piscina de la víctima.

Es creu que el detingut sabia que a casa hi havia diners en efectiu i que va tractar de robar en el marc de les despeses de les festes nadalenques però va ser sorprès quan buscava en una de les habitacions però com a únic botí es va emportar un ordinador portàtil.

La recerca ha estat duta a terme per la unitat d'Homicidis de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Alacant i el jutjat que ha decretat l'ingrés a la presó per un suposat assassinat i robatori amb violència i intimidació és el número 3 de Dénia.

tracking