Diari Més

Successos

Presó per al marit de la dona assassinada a Tenerife

Els Serveis d'Urgència es van trobar l'home ferit al costat del cadàver de la dona en entrar a l'immoble de la parella

Imatge de la maça d'un jutge.

Un jutge dictamina que la Policia no pot multar el consum o la tinença d'haixix dins d'un cotxePixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d'instrucció número 4 d'Arona ha ordenat aquest dissabte l'ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança de l'home de 83 anys que presumptament va acabar amb la vida de la seva dona, de 82, dimecres passat a Los Cristianos, Tenerife.

Se li imputa un delicte continuat de maltractament i un altre d'assassinat per les agreujants de traïdoria, parentiu i agreujant de gènere, detallen fonts del Tribunal Superior de Justícia de Canàries.

En els propers dies, afegeixen les fonts, el jutjat d'Arona, avui en funcions de guàrdia, s'inhibirà a favor del jutjat de violència sobre la dona del mateix partit judicial.

L'home de 83 anys, veí de Vigo, igual que la seva dona, estava a dependències policials des que dijous va ser donat d'alta del centre hospitalari on va ingressar per les ferides que presentava amb arma blanca.

El cos de la seva dona, Clotilde de 82 anys, va aparèixer apunyalat a la vivenda que compartien en aquesta localitat turística del sud de Tenerife i on sembla que passaven temporades.

Van ser els veïns de l'immoble els que van alertar els serveis d'urgència que van trobar l'home ferit al costat del cadàver de la dona.

Nombroses institucions canàries han expressat els últims dies la seva repulsa per aquest presumpte crim masclista i, segons les dades del Ministeri de l'Interior, Clotilde és la catorzena víctima mortal a Espanya des de començament d'any.

tracking