Diari Més

Succesos

Mor un nen de 12 anys després de caure a un pati interior des d'un quart pis

El menor estava jugant al costat d'altres nens en un balcó i en saltar a un celobert del pati interior va caure a terra

Imatge d'arxiu d'una ambulància.

Imatge d'una ambulància.Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 12 anys que ahir dimecres va caure des d'un quart pis al celobert en un edifici d'Algemesí (València)quan intentava saltar a un celobert i no va arribar a aconseguir-loha mort aquest dijous a l'Hospital La Fe de València, segons han informat fonts municipals.

L'accident es va produir a un edifici situat en el centre del municipi quan, pel que sembla,el menor estava jugant al costat d'altres nensen un balcó i, en voler saltar a un celobert del pati interior, no va arribar a aconseguir-lo i va caure a terra.

Segons fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), després de rebre l'avís que el menor havia caigut a un celobert,va mobilitzar una unitat del SAMUi una altra de Suport Vital Bàsic, així com un metge d'atenció primària.

Els serveis mèdics van assistir al nen per politraumatisme i, després de ser estabilitzat per l'equip mèdic del SAMU,va ser evacuat en una ambulància de suport vitalavançat a l'hospital La Fe de València, on ha mort aquest dijous.

Els serveis mèdics també van atendre al lloc a una dona de 38 anys, queva ser assistida per crisis d'ansietati posteriorment va ser traslladada al centre de salut d'Algemesí.

tracking