Diari Més

Successos

Un jove mor en llançar-se des d'un penya-segat mentre el gravava la seva parella

El jove s'ha xocat contra les roques del penya-segat a Mallorca, morint en l'acte i enfonsant-se el seu cos

Imatge de les Illes Malgrats.

Un jove mor en llançar-se des d'un penya-segat mentre el gravava la seva parellaGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Serveis d'Emergències estan buscant a un jove turista britànic que s'haprecipitat aquest migdia des d'un penya-segat,d'uns 25 metres, en els illotsMalgrats, prop de Calvià, mentre la seva parella el gravava en vídeo, segons informa el Diari de Mallorca. La donaha presenciat com la víctima es xocava contra les pedresabans que es submergís el cos del jove al mar.

Segons ha informat el 061 en un comunicat, el succés s'ha produït al voltant de les 13.45 hores d'aquest dijous. El jove britànic, de 23 anys,havia accedit al lloc en un vaixell amb la seva parella i el seu fill. Una vegada allí, ha escalat per a arribar a la part més alta del penya-segat, a uns 25 metres d'altura, i s'ha llançat a la mar mentre la seva parella el gravava sense esperar-se gens ni mica el fatal desenllaç, segons informa el mateix mitjà.

El jove s'ha estavellat contra les roques del penya-segat,morint en l'acte i enfonsant-se el seu cos a l'aigua, el qual encara no s'ha pogut localitzar. Una embarcació i un helicòpter de Salvament Marítim i el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS)de la Guàrdia Civilcontinuen buscant el cos del jove desaparegut.

tracking