Diari Més

Successos

Detingut a Palma per agredir, amenaçar i obligar la seva parella a prostituir-se

La dona també va ser detinguda per un delicte de tràfic d'éssers humans per a l'explotació sexual

Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla.

Policia NacionalPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 31 anys i origen romanès ha estat detingut per la Policia Nacional acusat d'obligar la seva parella a prostituir-se en un pis de Palma sota amenaces, arribant fins i tot a agredir-la, i ella, de la mateixa nacionalitat, també ha estat arrestada per un delicte de tràfic d'éssers humans per a l'explotació sexual.

La Unitat Contra Xarxes i Falsedats (UCRIF) va iniciar una recerca arran d'una denúncia interposada al novembre per l'ara detinguda, qui va alertar que la seva parella li va dir que havia de prostituir-se per a guanyar diners per a ell i la va amenaçar que, si parlava d'això amb el seu pare, matarien a tots dos, ha informat el cos policial aquest dijous en una nota.

La dona, de 20 anys, va ser obligada a prostituir-se en un pis del barri de Son Dameto de Palma, on podria haver-hi més dones estrangeres en la mateixa situació, ha apuntat la Policia.

Ella era l'encarregada del pis i «era totalment conscient que estava realitzant la prostitució en contra de la seva voluntat», atès que informava d'això a la seva parella, ha assenyalat el cos policial.

La víctima havia de pagar-se el menjar i qualsevol cosa que necessités. Estava obligada a realitzar pràctiques sexuals que no desitjava o sense preservatiu, unes pràctiques que tenien un suplement al preu inicial i que es quedava l'ara detinguda.

La Policia ha detallat que el desembre passat, la dona va començar a rebre pallisses per part de la seva parella, qui li propinava cops de puny, puntades i la insultava. Al moment menys pensat de l'home, es va escapar del pis i va denunciar aquests fets.

Els agents van registrar el pis, on van trobar un matxet de 50 centímetres de fulla «extremadament esmolada», tres pistoles d'aire comprimit i munició, un bat de beisbol, agendes amb anotacions dels serveis realitzats per les dones i terminals per al cobrament amb targeta, entre altres objectes relacionats amb l'activitat delictiva.

L'home ha estat detingut acusat de detenció il·legal, violència de gènere i tràfic d'éssers humans per a l'explotació sexual, mentre que la seva parella ha estat arrestada com a presumpta autora d'aquest últim delicte.

tracking