Diari Més

Successos

Un ferit greu per ganivetades després d'una baralla entre companys de petanca a Sant Boi

Els implicats eren dos jubilats que es trobaven en el bar i van començar a discutir per motius que encara es desconeixen

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes de 69 anys que es coneixien de jugar a la petanca es van enredar dimecres passat a Sant Boi de Llobregat en una baralla, els motius de la qual encara es desconeixen, que va acabar amb un d'ells ferit de gravetat en rebre tres ganivetades en l'abdomen.

Segons ha avançat «El Caso» i han explicat aquest divendres a Efe fonts dels Mossos d'Esquadra, els fets van ocórrer dimecres passat cap a les tres de la tarda als afores d'un bar de la plaça Joan XXIII de Sant Boi.

Els dos jubilats, que es trobaven en el bar, es van començar a discutir per motius que encara es desconeixen i un d'ells va clavar tres ganivetades, amb un ganivet que no era de l'establiment, sinó que ja portava damunt, a l'altre home, al qual coneixia de jugar a la petanca.

La víctima va ser traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a un hospital en estat greu per les ferides en la zona de la panxa, de les quals s'està recuperant, i en principi la seva vida no corre perill, han detallat les mateixes fonts dels Mossos, que s'han fet càrrec de la recerca.

L'agressor va ser detingut per la Policia Local de Sant Boi i se l'acusa d'un delicte de lesions, ja que les ganivetades no es van produir en punts vitals.

tracking