Diari Més

Judicial

Demanen més de 40 anys als acusats d'una una violació grupal en una discoteca de València

Els joves tenien 22 i 25 anys en el moment dels fets

El jove va ser detingut després de la denúncia presentada per la mare.

Detingut a les Canàries un menor de 16 anys acusat de violar la seva marePixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia Provincial de València reclama una pena de 42,5 anys de presó per a cadascun dels dos joves -de 22 i 25 anys en el moment dels fets- acusats d'haver violat a una jove de 18 anys als lavabos d'una coneguda discoteca del centre de València el 29 de setembre de 2019.

La violació, segons consta en l'escrit d'acusació del fiscal, al qual ha tingut accés EFE, es va produir entre les 5 i les 6 hores de la matinada, als passadissos d'accés als lavabos i a l'interior d'aquests, i hi van participar altres dues persones que no han pogut ser identificades.

Segons el relat dels fets remès pel fiscal a l'Audiència, un dels acusats va abordar a la víctima «dient-li que un amic seu necessitava de la seva ajuda, i després d'agafar-li de la mà, estirant d'ella, la va introduir als banys de nois, on esperaven els altres tres intervinents, acorralant-la en una cantonada».

«A partir d'aquest moment, un dels individus que tenia al seu costat i que no ha pogut ser identificat la va agafar amb força donant suport a les seves mans sobre el seu pit estrenyent-li contra la paret» i posteriorment tots ells van realitzar tocaments genitals.

«Tot això mentre li trepitjaven els peus perquè no es mogués i envoltada pels dos processats i el tercer no identificat», sempre segons la qualificació del fiscal.

Davant els crits de la víctima, «els dos processats i un dels individus sense identificar la van agafar dels cabells i la van ficar en una cabina del bany, i una vegada al seu interior van obligar la víctima a realitzar-li un fel·lació a cadascun d'ells».

«Per últim, els dos processats van fer sortir de la cabina al tercer no identificat, van continuar donant-li bufetades» a la noia i després d'agafar-la dels cabells i de la cintura, els dos processats la van penetrar, després la van tirar al terra mitjançant una traveta «i van marxar els quatre».

La víctima va patir lesions de diversa consideració al cap, el tòrax, maluc, natges, genolls, peus i mans, a més d'edemes en la zona vaginal.

Presenta també lesions psíquiques importants, un estrès posttraumàtic greu, segons el parer del mèdic forense, que recomana que «a fi d'evitar la seva victimització, és important que declari per videoconferència en l'acta del judici oral».

Els processamts van romandre a la presó preventiva des de l'1 d'octubre de 2019 fins al 12 de novembre d'aquest mateix any.

El fiscal considera a tots dos responsables d'un delicte de lesions, pel qual reclama dos anys, i tres delictes d'agressió sexual -un en concepte d'autors i altres dos en qualitat de cooperadors necessaris-, per cadascun dels quals reclama una condemna de 13 anys i mig de presó.

tracking