Diari Més

Judicial

Demanen 2 anys i 6 mesos de presó a un professor de Lleida per abusar sexualment d'una alumna

L'acusat hauria aprofitat per fer tocaments a la menor quan va anar a casa seva per recollir uns llibres

Una imatge dels jutjats de Lleida.

Demanen més de 18 anys de presó per a un jove acusat d'assaltar i abusar de cinc noies a LleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fiscalia demana 2 anys i 6 mesos de presó a un professor de filosofia de l'Institut Màrius Torres per un delicte d'abusos sexuals contra una alumna de 17 anys. L'acusat, de 45 anys, havia estat professor de la víctima durant el primer trimestre de 2018 però els fets van tenir lloc l'agost de 2020. La noia va anar a casa de l'home per recollir uns llibres que aquest li volia regalar i es van posar a parlar. L'acusat va veure que ella es queixava de dolor a l'esquena i la noia li va explicar que tenia una contractura. Aleshores l'home es va oferir per fer-li un massatge i li va demanar que s'estirés al sofà. Hauria estat en aquest moment quan l'acusat va aprofitar per fer-li tocaments i satisfer els seus instints sexuals, segons fiscalia.

Segons l'escrit del fiscal, inicialment la noia no va reaccionar i es va quedar bloquejada i sorpresa, ja que ella havia pujat a casa de qui havia estat el seu professor guiada per la confiança que aquest fet li transmetia. Després hauria reaccionat i va dir que havia d'anar al lavabo, on va enviar missatges al seu xicot perquè la truqués i d'aquesta manera va poder dir a l'acusat que la seva mare l'estava trucant per telèfon i que havia de marxar.

Segons fiscalia els fets són constitutius d'un delicte d'abusos sexuals. L'acusat, que no té antecedents penals, s'enfronta a una pena de 2 anys i 6 mesos de presó així com inhabilitació especial per exercir feines amb menors durant el temps que duri la condemna. Fiscalia també demana imposar llibertat vigilada de 5 anys i indemnitzar a la víctima amb 3.000 euros per danys morals.

tracking