Diari Més

Successos

La Fiscalia imputa homicidi a un pres que va matar-ne un altre a la presó d'Aranjuez

Havien quedat per barallar-se al bany i un dels dos va caure a terra i es va colpejar el cap amb la porta

Una imatge del centre penitenciari on van passar els fets.

La Fiscalia imputa homicidi a un pres que va matar-ne un altre a la presó d'AranjuezGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia imputa un delicte d'homicidi al pres acusat de matar-neun altre diumenge passat a la presó d'Aranjuez (Madrid), i que ha passat a disposició judicial aquest divendres, ha informat el Ministeri Públic.

La Fiscalia de l'Àrea de Móstoles ha sol·licitat la presó provisional per al reclús per un presumpte delicte d'homicidi contraLisandroP.C., un jove de 19 anys que va ser detingut el mes de juliol passat per la Guàrdia Civil com a presumpte membre de la banda d'aluniceros «Menasalvas».

Els fets van ocórrer diumenge passat sobre les 19.30 hores, quanLisandroi un altre pres de Madrid VI van quedar als banys de la presó per a barallar-se, segons el testimoniatge d'alguns interns, van confirmar a Efe fonts penitenciàries.

Durant la baralla, l'altre pres va colpejar amb les mans aLisandro, que va caure a terra i es va colpejar al cap contra la porta del bany, la qual cosa el va deixar inconscient. El ferit va ser evacuat a un hospital, on va morir.

La Secretària General d'Institucions Penitenciàries va obrir una informació reservada per a esclarir aquesta mort i ha va traslladar el cas al jutjat.

tracking