Diari Més

Successos

Un lladre suma el seu 32 arrest policial en un control de trànsit en Mont-roig

L'home, veí de Miami Platja, estava en cerca i captura per ser sospitós en una investigació per un robatori amb violència a l'Alt Camp

Una imatge d'un control policial a Miami Platja.

Un lladre suma el seu 32 arrest policial en un control de trànsit en Mont-roigAjuntament de Mont-roig del Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un presumpte lladre ha sumat la que és la seva detenció número 32 en un control de trànsit a Mont-roig del Camp, en detectar la Policia Local que el copilot d'un cotxe estava en crida i cerca, segons ha informat l'Ajuntament del municipi.

El detingut és un veí del nucli de MiamiPlatjade Mont-roigde 42 anys que acumula, amb aquesta última, 32 detencions.

En aquesta ocasió, estava en ordre de cerca i captura per part dels Mossos d'Esquadra en ser sospitós en una investigació per un robatori amb violència a la comarca de l'Alt Camp.

La detenció ha tingut lloc a la una de la matinada de dimecres, després que la patrulla l'identifiqués entre els ocupants d'un vehicle en un control de trànsit entre l'avinguda Califòrnia i l'avinguda Barcelona de la localitat.

La patrulla, que estava fent una comprovació al conductor, es va adonar que el copilot podia ser una persona perillosa i podia anar armada, per la qual cosa van demanar suport als Mossos d'Esquadra, mentre s'extremaven les mesures de protecció.

Una vegada confirmades les sospites, van procedir a la seva detenció, que va poder realitzar-se sense cap incident remarcable.

Es dóna la circumstància que a MiamiPlatja, just fa uns dies, ja s'havia desplegat un dispositiu dels Mossos d'Esquadra per a detenir a aquest individu, encara que sense èxit.

tracking