Diari Més

Successos

Cinc detinguts d'una banda ja desarticulada que continuaven produint droga

En la primera fase del dispositiu policial es van detenir més de 100 persones i es van fer registres en naus industrials i domicilis, sobretot, de les àrees de Barcelona i Tarragona

Mossos d'Esquadra

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han detingut cinc persones d'una organització internacional de tràfic de drogues ja desarticulada el mes de juliol passat al Vallès Occidental, que continuava produint marihuana en naus industrials situades en diverses localitats de la comarca.

Segons informen aquest divendres tots dos cossos en un comunicat, en una nova operació duta a terme el passat 16 de novembre es van realitzar altres cinc entrades més a les ja practicades a l'estiu, en concret, a Barcelona, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Ripollet i Polinyà.

En aquest dispositiu conjunt, agents de tots dos cossos policials van intervenir més de 1.500 plantes de marihuana.

El mes de juliol passat, en la primera fase del dispositiu policial, van ser detingudes més de cent persones i es van realitzar 51 registres en naus industrials i també en domicilis, sobretot, de les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona.

Aquella operació policial de juliol es va dur a terme en col·laboració amb funcionaris d'Europol i de les policies d'Alemanya i Albània.

Arran d'aquest dispositiu policial, els investigadors van descobrir noves naus industrials que l'organització ja desmantellada encara tenia en funcionament.

Als cinc detinguts, un de nacionalitat espanyola i quatre albanesos, se'ls imputa els delictes de tràfic de drogues, pertinença a organització criminal i defraudació de fluid elèctric.

Els arrestats han passat a la disposició del jutjat d'instrucció número 3 de Reus, i el jutge ha decretat l'ingrés a la presó d'un dels detinguts i llibertat amb càrrecs per als altres quatre.

tracking