Diari Més

Successos

Troba un crani, el porta a un bar i el lliura a la Guàrdia Civil per analitzar

El crani va ser trobat pel gos d'una dona que resideix a l'assentament hippie de Pago Beneficio de l'Alpujarra

L'home està en perfecte estat, però desitjant mantenir en l'anonimat de la localització

La Guàrdia Civil localitza a un home del qual els seus familiars no sabien res des de fa 10 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut de Medicina Legal de Granada analitza un crani humà que va ser trobat pel gos d'una dona, resident a l'assentament hippie de Pago Beneficio de l'Alpujarra, i qui el va traslladar en una bossa de plàstic fins a un bar on van decidir avisar de la troballa a la Guàrdia Civil.

Segons ha informat a Efe un portaveu de l'institut armat, el gos de la dona va aparèixer amb el crani a la boca quan tots dos passejaven dijous passat, dia 18, per un paratge pròxim a aquesta comuna, ubicada entre els termes municipals d'Órgiva i Cáñar , a l'Alpujarra granadina.

La dona va decidir llavors ficar el crani en una bossa i portar-lo fins a un bar on, segons sembla, els presents van decidir avisar la Guàrdia Civil de la seva troballa. Els agents, que van portar a terme una inspecció ocular a la zona i no van trobar més restes òssies, van informar llavors al jutjat i aquest va ordenar que el crani fos enviat a l'Institut de Medicina Legal de Granada per a la corresponent anàlisi.

A l'espera que es completi aquest estudi, la Guàrdia Civil ha apuntat que es tractaria del crani d'un home la mort del qual podria haver-se produït fa uns quatre anys.

Un cop concloses les proves, el crani podrà ser enviat fins a Sevilla perquè se li pugui extreure ADN i que sigui confrontat amb les bases de dades de la Guàrdia Civil per si fos possible la seva identificació o coincidís amb algun desaparegut.

Encara que alguns membres de la comunitat hippie van especular amb la possibilitat que pertanyés a una dona que donaven per desapareguda, la Guàrdia Civil ha descartat igualment aquesta hipòtesi.

tracking