Diari Més

Successos

Entren a El Sardinero forçant les portes i destrossen la gespa amb un vehicle

Les marques afecten sobretot la zona situada al costat de la porteria més propera a Preferència Sud.

Imatge de la zona del camp afectada per l'acte vandàlic.

Entren a El Sardinero forçant les portes i destrossen la gespa amb un vehicleEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup d'individus ha entrat suposadament aquesta matinada a l'estadi de futbol d'El Sardinero després de forçar una de les portes metàl·liques de la cantonada sud i amb un vehicle, que ha ficat al terreny de joc, ha causat «greus danys» per rodades a la gespa.

Segons han informat a Efe fonts del club càntabre, els treballadors del Racing de Santander que han obert aquest matí l'estadi han vist les destrosses causades per aquest «acte vandàlic», que ha deixat «serioses marques» al terreny de joc en què el Racing ha de disputar un partit dissabte contra l'Unionistas de Salamanca.

Les marques afecten sobretot la zona situada al costat de la porteria més propera a Preferència Sud.

El Racing de Santander ha posat en coneixement de la Policia Nacional aquests fets, que suposadament s'han produït aquesta matinada, tot i que no se sap qui ha accedit al camp, però «sembla que no han sostret res» més de l'estadi, segons han apuntat les mateixes fonts.

Qui hagi accedit al camp de futbol, va forçar una de les portes metàl·liques d'accés, en concret una situada a la cantonada sud de l'estadi.

Posteriorment, amb un vehicle han arribat a la gespa i han deixat les marques que han «destrossat» part del terreny de joc.

Les fonts consultades consideren que l'única intenció dels autors d'aquests fets «hauria estat perjudicar les instal·lacions del conjunt càntabre».

Segons assenyala el Racing de Santander, aquest «acte vandàlic» suposa un «gran perjudici» per al club càntabre, que acabava de fer treballs de manteniment a la gespa.

Els treballadors de manteniment del camp de futbol ja han començat a reposar els danys, ja que aquest dissabte el Racing de Santander disputa la catorzena jornada de Primera RFEF Footters davant de l'Unionistas de Salamanca CF, a les 19.00 hores.

tracking