Diari Més

Successos

Detingut un home de 48 anys després d'agredir els seus pares

La policia va trobar el pare inconscient al domicili

Policia Local

Detenen un home a Manresa després de fugir corrents i envestir una agent de la Policia LocalACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Manresa ha detingut un veí de la ciutat, de 48 anys, per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit familiar. L'home hauria agredit els seus pares, fins al punt de deixar el pare inconscient. Els fets han tingut lloc aquesta matinada de divendres. Segons explica el cos, a quarts d'una van ser alertats des del 112 que els havia telefonat una dona demanant auxili, però que s'havia tallat la trucada i no podien tornar-hi a contactar. Diverses patrulles es van desplaçar al domicili, on van trobar un home de 73 anys inconscient i una dona de 70 anys que els va explicar que el seu fill els havia agredit després de recriminar-li a ella que s'havia deixat la nevera oberta.
Segons va explicar la mare a la policia, el fill li va ventar unes quantes bufetades a ella i cops de puny al pare, que va caure a terra. Tot i això, li va continuar donant puntades de peu. Després es va posar a llençar objectes i a trencar vidres.

La mare va explicar que quan va trucar al 112, el fill li va prendre el telèfon, el va llençar a terra i es va tancar a la seva habitació.

L'home va ser detingut per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit familiar. Pel que fa al pare, que va acabar recuperant la consciència, va ser traslladat en ambulància a l'hospital.

tracking