Diari Més

Mata al seu germà farmacèutic perquè creia que enverinava a la gent venent vacunes contra la covid

També està acusat d'assassinar la seva cunyada i a una anciana

Una sanitària sosté un vial d'una vacuna xinesa contra la Covid a Tailàndia

Quines són les següents vacunes que s'aprovaran i quan arribaran a Espanya?Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un succés als Estats Units exemplifica el que és el moviment antivacunes portat a l'extrem. Jeffrey Burnham, de 46 anys, ha estat detingut pels assassinats a trets dijous passat del seu germà, Brian Robinette, i la seva cunyada, Kelly Sue Robinnette.

Durant la nit anterior a més de 160 quilòmetres de distància, havia matat suposadament a una altra dona de 83 anys, Rebecca Reynolds, que havia estat companya de col·legi de la seva mare i a la qual va robar el cotxe amb el qual va acudir a la trobada del seu germà.

Burnham, originari de Maryland, s'havia queixat que el seu germà, farmacèutic, estava enverinant a la gent en subministrar-los vacunes contra la covid-19, segons els documents d'acusació aportats pel tribunal que porta el cas.

La mare de Burnham hauria dit a la policia, preocupada per la salut mental del detingut, que el seu fill li va comentar que volia enfrontar-se al seu germà, convençut de l'enverinament de persones per part del govern amb les vacunes, i assegurant que «Brian sap alguna cosa».

Després del doble assassinat, Burnham va prendre el Corvette del seu germà i en aturar-se a repostar li va dir a la persona que li va servir que el seu germà estava «matant a la gent amb les injeccions covid». Aquesta persona va telefonar a la policia estatal, facilitant la seva detenció. Burnham portava en el moment de la detenció una arma carregada.

tracking