Diari Més

Una dona arrenca part d'un dit a una altra d'una mossegada mentre discutien

La policia va trobar a la víctima sagnant molt

Un vehicle de la Policia Nacional.

Una dona arrenca part d'un dit a una altra d'una mossegada mentre discutienPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut al districte madrileny de Chamartín a una dona que, després d'una discussió, va mossegar de manera violenta a una altra i li va arrencar part del dit polze, en circumstàncies que s'investiguen. El succés va tenir lloc aquest dilluns sobre les quatre de la matinada al carrer Mantuano, on es va iniciar una discussió entre totes dues dones per motius que s'investiguen.

Durant el transcurs de la batussa una d'elles, dominicana de 39 anys, va mossegar violentament el dit polze a l'altra i li va arrencar part d'aquest.

Després de rebre l'avís i acudir al lloc els policies van trobar a la víctima sagnant abundantment pel que li van realitzar un torniquet d'urgència. A més van preservar el dit amputat en gel fins a l'arribada dels sanitaris.

Els sanitaris de Samur-Protecció Civil van atendre la dona, hondurenya de 45 anys, i la van traslladar a l'Hospital de La Paz, segons fonts d'Emergències Madrid. La presumpta agressora va ser detinguda al lloc dels fets per un delicte de lesions.

tracking