Diari Més

Una àvia s'enfronta a cops de bastó contra un lleopard que la va atacar

La dona, de 65 anys, no es va espantar tot i el perill

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nirmaladevi Singh no s'esperava que la seva tranquil·la nit prenent l'aire fora de casa seva es convertiria en una feroç lluita contra un animal salvatge. Però així va ser, i aquesta dona de 65 anys es va poder salvar d'un lleopard gràcies al seu bastó.

Tal com es pot veure en les càmeres de seguretat, aquesta àvia de Bombai (l'Índia) romania dimecres passat asseguda fora del seu habitatge tranquil·lament quan, procedent del bosc Aarey, va sortir aquest gran felí.

L'animal es va abalançar sobre ella i la va llençar cap enrere, però ella va aconseguir incorporar-se i agafar el seu bastó amb una mà. La dona va començar a agitar-lo i a colpejar al lleopard, aconseguint que s'apartés.

Sense deixar de defensar-se, Nirmaladevi Singh va començar a cridar per a demanar ajuda, moment en el qual un home va córrer cap a ella i va provocar que el felí salvatge fugís immediatament.

Afortunadament, l'anciana no va resultar greument ferida, i només va rebre esgarrapades a la cara, el braç, l'esquena i la cama, danys pels quals actualment es troba hospitalitzada.

Tal com van informar els mitjans locals, aquest és el segon atac d'aquest tipus que es produeix en menys d'una setmana en els límits del bosc Aarey.

La dona es defensa.

Una àvia s'enfronta a cops de bastó contra un lleopard que la va atacarYoutube

tracking