Diari Més

Successos

Localitzen 11 cadàvers a l'illa de Cabrera

En les últimes setmanes han arribat a Cabrera centenars d'immigrants irregulars en desenes de pasteres procedents d'Algèria

Imatge de l'embarcació

Salvamar Achernar, Salvament MarítimSalvament Marítim

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Delegació del Govern d'Espanya a les Illes Balears ha informat que la tarda d'aquest dilluns han estat rescatats tres immigrants al mar amb vida i s'han recuperat 11 cadàvers a l'oest de l'arxipèlag de Cabrera, al sud de Mallorca.

Inicialment es va especificar que s'havien albirat 17 cadàvers, però més tard s'ha reduït la xifra a 11.

Els tripulants d'un veler han avisat cap a les 16.08 de la presència de diversos cossos al mar a Salvament Marítim, que ha iniciat immediatament l'operatiu de rescat dels nàufrags.

Un iot que navegava per la zona ha recuperat dos cadàvers, mentre que els altres nou han estat recollits per embarcacions de Salvament Marítim i la Guàrdia Civil.

En aquesta operació de rescat participen diverses embarcacions que estan en la zona per a recuperar els cossos i comprovar si hi ha més supervivents en la zona.

El litoral de Mallorca es troba en alerta groga per forts vents del nord que generen ones d'entre 2 i 3 metres d'altura.

En les últimes setmanes han arribat a Cabrera, les costes del sud de Mallorca, Formentera i Eivissa centenars d'immigrants irregulars en desenes de pasteres procedents d'Algèria.

tracking