Diari Més

Successos

Troben el cadàver surant prop de la costa de Ceuta

La Guàrdia Civil de la localitat el cos que portava mort diversos dies

L'acusat va portar a la noia al seu propi domicili, a la mateixa caserna de la Guàrdia Civil.

A judici un agent de la Guàrdia Civil per abusar del seu càrrec i mantenir relacions amb una prostitutaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Ceuta ha localitzat aquest matí prop de la costa el cadàver d'un jove immigrant subsaharià que portava diversos dies mort.

Fonts de l'institut armat han informat a Efe que la troballa s'ha produït sobre les 10.30 hores quan els ocupants d'una embarcació d'esbarjo van alertar de la presència del cadàver en la mar.

Els efectius del Servei Marítim de la Guàrdia Civil acompanyats pels GEAS es van desplaçar fins al lloc situat entre les platges de Calamocarro i Benzú i van localitzar el cadàver.

El cos és el d'un jove immigrant subsaharià que es trobava en un avançat estat de descomposició, per la qual cosa es presumeix que portava diversos dies en la mar.

Les primeres hipòtesis apunten al fet que l'immigrant va intentar accedir a la ciutat nadant des del Marroc o bé va caure a la mar des d'alguna embarcació en la seva travessia per les aigües de l'Estret de Gibraltar.

El cos ha estat traslladat fins al port esportiu de la ciutat, on s'ha personat el mèdic forense i el jutge de guàrdia.

El cadàver serà portat al tanatori municipal per a dur a terme l'autòpsia que revelarà les causes de la defunció, que en principi s'associen amb l'ofegament.

tracking