Diari Més

Detingut per drogar i deixar que 44 homes violessin la seva dona durant deu anys

A més, enregistrava les agressions

Una imatge de recurs de la Policia Nacional francesa.

Detingut per drogar i deixar que 44 homes violessin la seva dona durant deu anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia francesa ha revelat aquest dimecres un cas de violència masclista que ha commocionat en el sud del país. Un home de 69 anys ha estat detingut al costat d'altres 44 homes d'entre 24 i 71 anys per deixar que aquests violessin a la seva dona de 67 anys entre 2010 i 2020 en Mazan (Avinyó).

El principal imputat és el marit de la víctima, un electricista jubilat al qual la policia va començar a investigar després de ser detingut el 12 d'octubre de 2020 per enregistrar sota les faldilles de diverses dones en un supermercat de la localitat de Carpentras.

El comissari Jérémie Bosse Platière, de la policia judicial, ha explicat que aquest és un cas de violacions «poc habitual» per comptar amb proves que fins i tot detallen que la dona estava inconscient durant les agressions sexuals.

Quan el principal imputat va ser detingut el 2020 la policia va començar a investigar el cas i va descobrir a l'ordinador d'aquest home els enregistraments de les violacions a la seva dona per part d'altres homes. Entre els detinguts hi ha un maquinista de muntacàrregues, un periodista i un bomber. Alguns són divorciats, uns altres són solters i altres estan casats.

Els vídeos mostren a la dona, de 67 anys i amb tres fills, totalment inconscient. Fonts de la investigació han indicat que el marit presumptament la drogava amb ansiolítics i la tombava en un llit en una habitació calenta perquè no es despertés i després permetia que altres homes la violessin mentre ell ho gravava tot en vídeo.

El comissari també ha explicat que els agents van trobar anuncis en internet publicats pel marit en fòrums de trobades sexuals en els quals proposava aprofitar-se de la seva dona. Segons la premsa local, la policia creu que la dona hauria estat adormida amb ansiolítics fins a 225 vegades en un any.

Les autoritats han detingut a un total de 45 homes, entre ells el marit de la víctima. D'ells, 33 ja estan en presó preventiva. L'advocat de la víctima ha anomenat a aquest delicte «violació per submissió química». La Fiscalia els imputa càrrecs per violació i complicitat en violacions agreujades per l'administració de substàncies per a alterar el discerniment de la víctima.

tracking