Diari Més

Successos

Detenen un conductor per dur haixix, metamfetamina, marihuana i dues armes dins una furgoneta

Els Mossos d'Esquadra van interceptar l'arrestat en un control de pas

Detall de les drogues i armes intervingudes pels Mossos d'Esquadra en un vehicle aturat en un control de pas a Subirats.

Detenen un conductor per dur haixix, metamfetamina, marihuana i dues armes dins una furgonetaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts 28 de setembre un home de 34 anys i veí de Subirats (Alt Penedès) com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

L'home conduïa una furgoneta que els agents van aturar en un control de pas policial. En detectar una forta olor de marihuana, van iniciar un escorcoll amb què van trobar dues peces de haixix de 12,30 grams en total, dos embolcalls amb 8,4 grams de metamfetamina en pols, dos cabdells de marihuana de 4 grams i 435 euros fraccionats en bitllets de 10 i 20.

Al mateix temps, dins la cabina hi havia 22 cartutxos de munició del calibre 444, una escopeta retallada d'aire comprimit i una arma punxant tipus ganivet amagada en una targeta.

Per tots aquests indicis els agents van detenir l'home per un delicte contra la salut pública, en la seva vessant de tràfic de drogues i li van comissar les armes i la munició. Els Mossos destaquen que l'arma estava carregada.

L'arrestat, amb residència a Subirats, va quedar en llibertat a l'espera que el citi a declarar el jutge.

tracking