Diari Més

Successos

Detingut a El Albir (Alacant) un alemany buscat per homicidi i lesions

L'home era considerat per les autoritats del seu país com una persona extremadament violenta i perillosa

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, Mossos d'Esquadra, policia, detingutMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut en la localitat del Albir (Alacant) a un ciutadà alemany de 35 anys, armat i considerat perillós, buscat per les autoritats del seu país per homicidi i lesions i sobre el qual pesava una ordre europea de detenció i lliurament.

Segons un comunicat policial, agents del grup de Crim Organitzat de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant en coordinació amb el grup de Fugitius de la Comissaria General de Policia Judicial van dur a terme un dispositiu per a localitzar-lo.

El fugitiu que, segons les autoritats del seu país, era una persona extremadament violenta i ja comptava amb antecedents policials per fets similars a Espanya, tenia en vigor una ordre de detenció des de mitjan agost d'enguany i havia triat la província d'Alacant per a amagar-se.

Una vegada realitzades les gestions possibles sobre el seu parador, els agents van localitzar el seu domicili en la localitat del Albir, on es va establir un dispositiu amb el qual van aconseguir detenir-lo.

Els fets pels quals se li buscava van tenir lloc en 2009 a la ciutat de Eberswalde (Alemanya), on pel que sembla, mentre circulava al costat d'altres vehicles i després d'una persecució per carretera, van envestir a un vehicle ocupat per quatre homes, al qual van treure de la carretera.

El detingut i els seus còmplices, no identificats fins al moment, proveïts de passamuntanyes van treure dels seus vehicles armes, matxets, ganivets, bats de beisbol i barres de ferro, i van colpejar de forma repetida a les víctimes, als qui també van apunyalar i van ferir de gravetat.

El detingut, va ser traslladat a la Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant per a, posteriorment, ser conduït al Jutjat Central d'Instrucció número sis de l'Audiència Nacional que serà l'encarregat de realitzar els tràmits corresponents per a en el seu cas executar l'ordre d'extradició.

tracking